duminică, 27 mai 2012

Saitul Comuna Balabanesti - profit sau paguba?


Am dat de saitul Primariei Balabanesti dupa lungi cautari pe internet. Cautam niste informatii la o ora cand nu se putea telefona. Pe cat de bucuros am fost cand am gasit saitul, pe atat de dezamagit de lipsa de informatii. Practic, este un ambalaj frumos, fara nimic inauntru. Lipseste exact lucrul pentru care a fost creat: informatia. Si daca mai este cate ceva, este facut de mantuiala. Doar cateva fotografii, la rezolutie mica, care nu pun in evidenta putinele lucruri frumoase din sat si comuna. Nu trebuie sa te pricepi la editare html atunci cand platesti pentru asta, iar daca platesti trebuie sa primesti ceva in schimb. Ori Primaria Balabanesti are un sait inutil. Si pentru asta a platit din banii putini ai contribuabililor. 
Mai sunt in Balabanesti tineri care se pricep si-i pacat sa cheltuiti din putinul lor pentru nimic, trecand de faptul ca un sait poate costa si 0 (zero) lei, sa nu mai vorbesc ca un localnic "vede" si cu sufletul aceste locuri.
Si daca tot se spune ca este transparenta, cat au costat, domnule primar, numele de domeniu, saitul (codul), gazduirea si intretinerea?
Sper sa veti avea amabilitatea de a raspunde, chiar daca in aceste zile sunt alte prioritati.
Cu stima!

3 comentarii:

  1. Dintr-o discutie cu un specialist implicat in astfel de proiecte, am inteles ca, de cele mai multe ori, numele de domeniu este al firmei care a facut site-ul, pentru asta si intretinere institutia platind un abonament lunar. Asa o fi si la noi?
    Chiar sunt curios!

    RăspundețiȘtergere
  2. =))BALABANESTI...o comuna cu un primar incompetent care fuge de responsabilitati, un casier care falsifica cereri, o tanti Dorica care se baga in seama neintrebata si isi etaleaza incultura si needucatia, un camin cultural reabilitat doar de fatada dar cu luminile funcionand doar pentru jumatate din sala, fara traditionalul wc de tara doar cu o groapa in care aproape cazi, fara mese, fara scaune,cu un primar care doar da din umeri cand ii semnalezi neregulile pentru care iti ia bani si te trimite in anglia sa iti rezolve aia problemele....:))eficienta intradevar dar dupa cum spunea si aceasta Dorica...inteligenti dinastia ca ei se fumeaza in fiecare zi cu dansa in frunte...vai de cei care au asemenea conducatori

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru comentariu, Madalina!

    Grave acuzatii!
    Din pacate toata lumea stie, dar sunt foarte putini care vorbesc despre asta. Poti proba cumva faptele?

    RăspundețiȘtergere