luni, 2 septembrie 2013

Saitul Comuna Balabanesti - profit sau paguba? (II)

Semnalam, in urma cu mai bine de un an, ca Primaria Balabanesti, prin alesii nostri, cheltuiesc inutil banii locuitorilor, din moment ce saitul nu contine informatii.
Avem noutati! 
Nu numai ca nu mai poate fi accesat, dar mai nou raspandeste si continut periculos pentru calculatoarele vizitatorilor. Dovada? Capturi de ecran pe doua navigatoare de internet.
Ori institutia n-a platit intretinerea, ori firma care are in grija saitul nu-si face treaba. Care-i adevarul domnule primar? 


Click pe imagini pentru marire!

De fapt, nici nu mai conteaza raspunsul... ca oricum n-o sa vina! Rezultatul e acelasi. Bani cheltuiti inutil de "gospodarii" comunei. Halal gospodari! Ne mai intrebam de ce ne pleaca tinerii? De fapt intereseaza pe cineva asta? Se pare ca nu... Angajatii Primariei Balabanesti sunt niste privilegiati. Fac nu fac ceva... nu conteaza. La sfarsit de luna ridica cu nesimtire salariul de la casierie.
Probabil ca-i meritam, daca la toate alegerile din `90 iese castigatoare aceiasi "turma". Stim ca unii isi vand ieftin votul, pe-o sticla de vin in preajma alegerilor, dar ceilalti, chiar nu va intereseaza viitorul?
Are cineva curaj sa raspunda?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu